Nie jesteś zalogowany na forum.
Jestem według moich przyjaciół typem takiego lidera, co zawsze musi być najlepszy, przywódca stada.
Może to nie jest najlepsza cecha ale mi tam właśnie pasuje A według moich przyjaciół nadaje się do tego
Oprócz tego jestem tzw. Niegrzeczna dziewczynka (niektórzy mnie nazywają chklopczyca ale tego nienawidzę)
Jestem ogromnie pewna siebie, zawsze mam rację, 'nie zadzieraj ze mną' zawsze mam swoje zdanie i bronie go do upadłego
jak mnie chcą obrazić mówią na mnie wiktor bo mam na imie wiktoria, a jak mówię "wiktoria!" to oni mówią: no tak, wiktor ja
Mam cięty i ostry język, uwielbiam ironizowac i strzelać sarkazmami, w zasadzie to zawsze mam w zanadrzu kilka ciętych ripost i w rozmowie ze mną nikt nie ma szans, lubię to akurat xd
No i właśnie jestem bad girl. Kocham matematykę
znasz jakieś fajne filmy ?
Ubieram się rockowo, słucham rocku i mi tam dobrze. Nie obchodzi mnie zdanie innych i kocham się kłócić. W zasadzie to w kłótni ze mną też nikt nie ma szans ale jak mnie poniesie to nie ręczę za siebie...
Cała masę
Jaki typ filmów lubisz?
No i jestem w 100% realistka, mam matematyczno-logiczny umysł i myślę o wszystkim racjonalnie i logicznie, nienawidzę sztuki ani muzyki, tylko nauki ścisłe, nienawidzę uzalania się nad sobą. Do wszystkie o podchodzę z zimną krwią. Oprócz tego wyznaczam sobie zawsze jasny cel, i choćby się paliło i walilo zrealizuje go.
No, to koniec bo się rozgadalam
Kocham matematykę, tygrysy i jestem według wszystkich Tygrysicą (stąd nick) przez mój charakter. Uwielbiam mieć rację.
ja,, może sci-fi, przygodowe
Powiedz teraz tak szczerze, mimo, że jestem zła i niegrzeczna, co o mnie sądzisz?
jesteś spoko, ale lubisz z ludzi wyrywać kasę, to myślę XD
Uważasz, że chłopcom się mogę podobać? Mam BFF więc koleżanki nie potrzebuje ( i to taką prawdziwą, potrafię to rozpoznać) więc napisz szczerze
Ale Wiktoor, (zapomniałam dodać, że uwielbiam dokuczac i być złośliwa) rozpisz się trochę co o mnie i moim charakterze, sposobie bycia sądzisz, to dla mnie ważne
tygrisica, gdy ktoś mówi do mnie wiktor nie wypełniam żadnych życzeń
to słowo biorę na poważnie bo jestem dumna że nie jestem chłopcem
.
No ok Wiktoria, prośba dwa posty wyżej
I mów do mnie per Tygrysica bo to do mnie pasuje
możesz się spodobać z chłopcom co lubią też skubać z kasy